Team

Annelies Jonker KRM_logo klein

Mondhygiënist
In 1991 afgestudeerd als mondhygiënist. Heeft in 2004 praktijk Mondzorg Jonker opgezet. Heeft veel ervaring in de algemene tandartspraktijk opgedaan, met speciale aandacht voor de parodontologie, implantologie en geriatrische tandheelkunde. Is cursuscoördinator bij Dental Courses Mondhygienisten. Is ingeschreven in het KRM.

Melanie Cardol

Mondhygiënist
Is In 2012 afgestudeerd als mondhygienist. Heeft affiniteit met parodontologie.

Houda Al Kasmi

Mondhygiënist
Is vanaf 2009 werkzaam binnen de tandheelkunde. Heeft sinds 2010 ook werkervaring als voedingsassistente in verzorgingshuizen. Is in mei 2016 afgestudeerd als mondhygienist.

Annemieke Springer

Mondhygiënist i.o.
Vanaf 2007 werkzaam binnen de tandheelkunde. Rondt binnenkort haar opleiding tot mondhygienist af.

Corina de Bleeker

Preventie assistente
Heeft ruime ervaring in de algemene tandartspraktijk opgedaan als assistente en is sinds 2004 als gediplomeerd preventieassistente werkzaam met als speciale aandacht de geriatrische tandheelkunde en de orthodontie.

Franca Duindam

Preventie assistente
Heeft in 1998 de opleiding voor Z-verpleegkundige afgerond. Is sinds 2001 tandartsassistente en sinds 2013 gediplomeerd preventieassistente. Ondersteunt de praktijk administratief, assisteert bij het verpleeghuiswerk en behandelt geriatrische patiënten.

Brenda Noordberg

Receptie / administratie / Office Management
Heeft in 1991 de opleiding voor secretaresse met goed gevolg afgelegd en heeft ruime ervaring in receptie werkzaamheden en office management.